Sinustrong 150 ml, SILVANOLS

Sinustrong 150 ml, SILVANOLS

Ražotājs: SILVANOLS
Modelis: VP-UB
Cena: 10,50€ Bez nodokļa: 8,68€
Apraksts

Dabīgus augu ekstraktus saturošs balzams ar cidoniju sulu. Atvieglo elpošanu: labvēlīga un mīkstinoša ietekme uz elpceļu sistēmu. Labvēlīgi ietekmē kaklu un aizsprostotus elpceļus, palīdz atbrīvot degunu un daudz brīvāk elpot.

Reģistrēts PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs Nr. 8446

Melnais plūškoks sekmē organisma aizsardzību – palīdz uzturēt organisma imūnsistēmu.

Gaiļbiksīte. Nomierinoša iedarbība uz mutes dobuma un rīkles gļotādu. Samazina kairinājumu kaklā un rīklē. Nomierina un labvēlīgi ietekmē kakla gļotādu, rīkli un balss saites. Veicina augšējo elpceļu veselību.

Kumelīte. Nomierinoša iedarbība uz mutes dobuma un rīkles gļotādu. Samazina kairinājumu kaklā un rīklē. Nomierina un labvēlīgi ietekmē kakla gļotādu, rīkli un balss saites.

Lielā ceļteka nodrošina nomierinošu ietekmi uz elpceļiem, atvieglo elpošanu.

150 ml

Sastāvs: Plūškoka ziedu ekstrakts, Cidoniju sula, Kumelītes ziedu ekstrakts, Gaiļbiksītes ziedu ekstrakts, Ceļtekas lapu ekstrakts, Klinšrozes ziedu ekstrakts, Priedes mizas sausais ekstrakts, Genciānas saknes ekstrakts

Lietošana: pieaugušajiem lietot pa 15 ml (1 ēdamkarote vai 3 mērkarotes) 3 reizes dienā. Bērniem no 3-4 gadiem 2,5 ml (½ tējkarote vai ½ mērkarote) 3 reizes dienā. Bērniem no 5 gadu vecuma 5 ml (1 tējkarote vai 1 mērkarote) 3 reizes dienā.

Pirms lietošanas sakratīt!

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Atsauksmes (0)

Rakstīt atsauksmi



Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu izmantojiet neformatētu tekstu.

Slikts            Labs